Προϊόντα για από τυρί (12)

ΤΥΡΙ

ΤΥΡΙ

ΧΗΜΙΚΑ Λίπος Ελάχιστο 45% Μέγιστο 48% Υγρασία Ελάχιστο 42% Μέγιστο 45% Μέσο Αλάτι 0.71.2% ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ Κολοβακτηρίδια <100 οργανισμοί ανά γ E.coli <10 οργανισμοί ανά γ Σταφυλόκοκκοι +ve κοαγουλάσης <100 οργανισμοί ανά γ Listeria ND σε 25 γ Σαλμονέλα ND σε 25 γ Τύπος Σκληρού Τυριού Τύπος Τυριού Μοτσαρέλα Τύπος Επεξεργασίας Στειρωμένο Προέλευση: Βόδια Συσκευασία: Σακούλα, Χύμα, Σακουλάκι Σχήμα: Κύβος Χρώμα: Ανοιχτό Κίτρινο Περιεκτικότητα σε Λίπος (%): 45-48 Πρόσθετα: Αλάτι Διάρκεια Ζωής: 24 Μήνες Βάρος (κιλά): 25 Τύπος: Σκληρό Τυρί Τύπος Τυριού: Μοτσαρέλα Τύπος Επεξεργασίας: Στειρωμένο Προέλευση: Βόδια Συσκευασία: Σακούλα, Χύμα, Σακουλάκι Σχήμα: Κύβος Χρώμα: Ανοιχτό Κίτρινο Περιεκτικότητα σε Λίπος (%): 45-48 Πρόσθετα: Αλάτι Διάρκεια Ζωής: 24 Μήνες Βάρος (κιλά): 25
Σκόνη τυριού cottage

Σκόνη τυριού cottage

Σκόνη τυριού cottage Συσκευασία: σακούλες
Εγκατάσταση ωρίμανσης τυριού

Εγκατάσταση ωρίμανσης τυριού

Κεσερί-Ωρίμανσης από Κρύο|Κλίμα|Τεχνολογία Lackner Ο ιδανικός ωρίμανσης για βιοτεχνίες, αυτοπαραγωγούς, αγρότες, αλλά και για τη βιομηχανία π.χ. γαλακτοκομεία ή ιδρύματα όπως επαγγελματικές σχολές; για μικρές παρτίδες έως περίπου 500 κιλά, για την ανάπτυξη νέων τύπων τυριών. Τυρί σε τέλεια ποιότητα μέσω σταθερών κλιματικών συνθηκών για αρωματικές και γευστικά ώριμες λιχουδιές. Εγκατάσταση Ωρίμανσης Τυριού Πλεονεκτήματα της Εγκατάστασης Ωρίμανσης Τυριού Μια εγκατάσταση ωρίμανσης τυριού δημιουργεί ένα μικροκλίμα, στο οποίο το τυρί μπορεί να ωριμάσει. Σημαντικό είναι ότι τόσο η θερμοκρασία όσο και η υγρασία του αέρα παραμένουν σταθερές καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ωρίμανσης. Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα από την εποχή ή τις καιρικές συνθήκες, η ποιότητα του προϊόντος παραμένει πάντα σταθερά υψηλή. Ο υψηλής ποιότητας "ψυγείο τυριού" της εταιρείας KKT-Lackner είναι η εγκατάσταση ωρίμανσης για το σπίτι σας, κάθε γαλακτοκομείο ή κάθε επαγγελματική σχολή ή ίδρυμα. Προσφέρει χώρο για έως 500 κιλά τυρί. Πλεονεκτήματα: φιλικό προς το περιβάλλον...
Χειροποίητα Τυριά και Λουκάνικα - Αλπικά Τρόφιμα

Χειροποίητα Τυριά και Λουκάνικα - Αλπικά Τρόφιμα

Αυστριακός Premium Τυροκομείο και Κατάστημα Λουκάνικων. Alpen Sepp International. Χειροποίητα τυριά από γάλα χόρτου. Ανακαλύψτε αυστριακά αλπικά προϊόντα τροφίμων - τυρί βουνού, αλπικό τυρί, ημι-σκληρό τυρί, ξηρή ή σκληρή λουκάνικα.
Καρντινιανές τυροκροκέτες, Τρόφιμα, Κροκέτες, Γεμιστές, Έτοιμα γεύματα, Προϊόντα ευκολίας, Ζυμαρικά, Κατεψυγμένα τρόφιμα

Καρντινιανές τυροκροκέτες, Τρόφιμα, Κροκέτες, Γεμιστές, Έτοιμα γεύματα, Προϊόντα ευκολίας, Ζυμαρικά, Κατεψυγμένα τρόφιμα

Ο Καρντνέρ Καςνούντελ είναι ο δημοφιλής κλασικός ανάμεσα στα Καρντνέρ ζυμαρικά μας. Γεμίζεται με λεπτοαλεσμένες πατάτες, τυρί και φρέσκα βότανα και καφέ μέντα. Ο Καρντνέρ Καςνούντελ είναι ο δημοφιλής κλασικός ανάμεσα στα Καρντνέρ ζυμαρικά μας. Γεμίζεται με λεπτοαλεσμένες πατάτες, τυρί και φρέσκα βότανα. Τη χαρακτηριστική γεύση του Καςνούντελ την αποκτά από την καφέ μέντα. Απλά υπέροχο!
Σύστημα Συσκευασίας και Μεταφοράς για Μπλοκ Τυριού

Σύστημα Συσκευασίας και Μεταφοράς για Μπλοκ Τυριού

Με το σύστημα, τα κομμάτια τυριού μπορούν να επεξεργαστούν είτε απευθείας από το τυροκομείο είτε χειροκίνητα από την κάβα ωρίμανσης.
Milky Midi Παστεριωτής, Κατσαρόλα για Τυρί και Γιαούρτι FJ 30, 230V

Milky Midi Παστεριωτής, Κατσαρόλα για Τυρί και Γιαούρτι FJ 30, 230V

Παστερίωση, παρασκευή τυριού, παραγωγή γιαουρτιού – απλά και εύκολα - όλα αυτά μπορεί να τα κάνει αυτός ο παγκοσμίως μοναδικός πολυλειτουργικός κάδος 30 λίτρων από ανοξείδωτο χάλυβα. Μπορεί επίσης να παστεριώσει και να αποστειρώσει φρούτα, χυμούς ή παρόμοια. Ιδανικός για μικρές επιχειρήσεις, άμεσους προμηθευτές και φυσικά και για το ιδιωτικό νοικοκυριό. Στην ηλεκτρονική ρύθμιση μπορείτε να ρυθμίσετε ξεχωριστά τη θερμοκρασία του νερού (έως 99°C - ανάλογα με το επιθυμητό τελικό προϊόν) και τον επιθυμητό χρόνο παστερίωσης ή παραγωγής. Με ένα στοιχείο θέρμανσης 2,5 kW, το γάλα σας θερμαίνεται έως 90°C, σκοτώνοντας όλα τα βακτήρια. Η θερμοκρασία που έχει ρυθμιστεί στην ηλεκτρονική μονάδα δείχνει τη θερμοκρασία του νερού και όχι τη θερμοκρασία του μέσου. Με ένα επιπλέον θερμόμετρο ελέγχετε τη θερμοκρασία του μέσου. Απλό και γρήγορο. 230V Χρήση ως: Κάδος τυριού Κάδος γιαουρτιού Παστεριωτής Πολυλειτουργικός κάδος
Αυτόματη Γραμμή Κοπής και Συσκευασίας για Λουκάνικα, Τυρί

Αυτόματη Γραμμή Κοπής και Συσκευασίας για Λουκάνικα, Τυρί

Με το πάτημα ενός κουμπιού, πλήρως αυτοματοποιημένη μαζική παραγωγή φρέσκων, έτοιμων προς σερβίρισμα αλλαντικών σε πολυεπίπεδα SamPaks. Ο πελάτης αποκτά πραγματική φρεσκάδα για αυτοεξυπηρέτηση – για πρώτη φορά πραγματικά φρέσκα αλλαντικά χωρίς χρόνο αναμονής. Τα SamPaks προσφέρουν επιπλέον κίνητρα αγοράς και αυξημένη πιστότητα πελατών. Το τερματικό αφής προσφέρει δικτύωση και ανταλλαγή δεδομένων με WWS. Δύο μορφές συσκευασίας σε μία συσκευή (21 x 21 και 21 x 26 εκ.). Δυνατότητα εξατομικευμένης καθορισμένης στόχου βάρους ή τιμής των SamPaks σε υψηλή ποσότητα (150/h). Παγκοσμίως μοναδικό. Επιπλέον εξοικονόμηση χρόνου εργασίας σε σύγκριση με το μοντέλο PX3 W μέσω PAZ: 25%.
Πακέτο Εκκίνησης Γιαουρτιού και Τυριού Κρέμα

Πακέτο Εκκίνησης Γιαουρτιού και Τυριού Κρέμα

Έτσι, η είσοδος στην παραγωγή τυριού και γιαουρτιού γίνεται εύκολη. Όλα όσα χρειάζεστε περιλαμβάνονται σε αυτό το πακέτο εκκίνησης. Πακέτο εκκίνησης για γιαούρτι και φρέσκο τυρί που αποτελείται από: 1 πακέτο Yo-Mix 401, 50 DCU για ήπιο γιαούρτι με χαμηλή οξύτητα 1 πακέτο Probat 222, 100 DCU για τυρί cottage, φρέσκο τυρί και ξινή κρέμα 1 φιάλη φυσικού εκχυλίσματος 100 ml για παραγωγή τυριού cottage & φρέσκου τυριού 1 κομμάτι πλαστικό κουτάλι με τρύπες 1 κομμάτι θερμόμετρο για γιαούρτι 4 κομμάτια καλούπια τυριού για 150, 200, 400 & 1.000 g φρέσκου και μαλακού τυριού 1 κομμάτι επαναχρησιμοποιούμενος κάδος (10 l) ως δοχείο μεταφοράς και μέτρησης 5 κομμάτια PP ποτήρια σε μεγέθη 210, 240, 315, 365 & 520 ml ως δείγματα συσκευασίας 1 κομμάτι PET φιάλη με 0,5 l περιεχόμενο με καπάκι ως δείγμα συσκευασίας 4 κομμάτια δείγματα προϊόντων (περίπου 0,5 kg το καθένα) κατά επιλογή σας
Παστεριωτής Γάλακτος, Κατσαρόλα Τυριού και Γιαουρτιού FJ 100 PF, 400V

Παστεριωτής Γάλακτος, Κατσαρόλα Τυριού και Γιαουρτιού FJ 100 PF, 400V

Ο πολυλειτουργικός λέβητας FJ 100 PF είναι ο λέβητας 100 λίτρων μας για την παραγωγή τυριού και γιαουρτιού. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παστερίωση φρούτων, χυμών φρούτων, για την θέρμανση γάλακτος μοσχαριών, την επαναπολύμανση μελιού και την παραγωγή κηρού μελιού. Ο FJ 100 PF ικανοποιεί πελάτες σε διάφορους τομείς. Είτε πρόκειται για εστιατόρια, ορεινές καλύβες, ξενοδοχεία ή άμεσους προμηθευτές, εντυπωσιάζει με την απλότητα, τη φιλικότητα προς τον χρήστη και την υψηλότερη ποιότητα! Η νέα γενιά των πολυλειτουργικών λέβητών μας συνδυάζει με το νέο και μοναδικό LE-Effect ένα νέο, οικονομικό σύστημα με πολλές άλλες και νέες πλεονεκτήματα για τον χρήστη. Τα χαρακτηριστικά αυτού του τριπλού ανοξείδωτου λέβητα (μοντέλο δαπέδου) για χωρητικότητα 120 λίτρων (συνιστώμενη μέγιστη χωρητικότητα 110 L και ελάχιστη χωρητικότητα 30 L) βρίσκονται στην ειδική κατασκευή: Ο εξωτερικός λέβητας είναι κατασκευασμένος από ένα κομμάτι για να αποφεύγονται προβλήματα που προκύπτουν από τις συγκολλήσεις.
Γαλακτοκομικός Παστεριωτής, Κατσαρόλα Τυριού και Γιαουρτιού FJ 50 PF, 400V - Το Απόλυτο Πολυτάλαντο μας

Γαλακτοκομικός Παστεριωτής, Κατσαρόλα Τυριού και Γιαουρτιού FJ 50 PF, 400V - Το Απόλυτο Πολυτάλαντο μας

Παστερίωση, παρασκευή τυριού, παραγωγή γιαουρτιού – απλά και εύκολα. Η νέα γενιά των πολυλειτουργικών μας καζανιών συνδυάζει με το νέο και μοναδικό LE-Effect ένα οικονομικό και αποδοτικό σύστημα με πολλά επιπλέον πλεονεκτήματα για τον χρήστη. Αυτό το πολυλειτουργικό καζάνι είναι κατάλληλο όχι μόνο για όλες τις μορφές επεξεργασίας γάλακτος, όπως η παστερίωση, η παραγωγή τυριού ή η παραγωγή γιαουρτιού, αλλά και ως θερμαντήρας γάλακτος για μοσχάρια, για την παστερίωση φρούτων ή χυμών φρούτων, για την επαναυγροποίηση μελιού, την παραγωγή κεριού μελιού και πολλά άλλα. Τα χαρακτηριστικά αυτού του τριπλού ανοξείδωτου καζανιού (μοντέλο τραπεζιού) για χωρητικότητα 50 λίτρων (συνιστώμενη μέγιστη χωρητικότητα: 45 λίτρα και συνιστώμενη ελάχιστη χωρητικότητα: 25 λίτρα) βρίσκονται στην ειδική κατασκευή του. Το εξωτερικό καζάνι είναι κατασκευασμένο από ένα κομμάτι, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα που προκαλούνται από συγκολλήσεις.
Επιπλέον δοχείο για μίνι παστεριωτή, καζάνι τυριού και γιαουρτιού FJ 15

Επιπλέον δοχείο για μίνι παστεριωτή, καζάνι τυριού και γιαουρτιού FJ 15

Με το FJ15 μπορείτε να παστεριώσετε, να φτιάξετε τυρί ή να παράγετε γιαούρτι – απλά και εύκολα σε μικρές ποσότητες για νοικοκυριά ή άμεσους πωλητές.